Continental CONTI ECO CONTACT 5 205/55 R16 91V TL

Kód zboží: 4019238575859
Výrobce: Continental
Typ: letní
Průměr: 16"
Šířka: 205
Profil: 55
Specifikace:  
Valivý odpor: B
Záběr na mokru: B
Hlučnost: 71dB
Hlučnost třída: B
RunFlat: Ne
Homologace:
Dostupnost: 7 dní, skladem 20 ks v EU

Vaše cena s DPH: 2624,- Kč

(obsahuje recyklační poplatek 29,84 Kč)

ks

Podrobný popis

Nová výkonná ekologická pneumatika:Con­tiEcoContact 5.

Kombinace krátké brzdné dráhy na mokré i suché vozovce s nízkým valivým odporem byla vždy v minulosti považována za velice problematickou. Přední evropský výrobce pneumatik Continental nyní uvádí na trh produkt, který řeší tento problém s lehkostí – novou pneumatiku ContiEcoContact 5. Pro splnění požadavku na minimální valivý odpor a udržení či dokonce zlepšení bezpečnosti jízdy musí projít každá komponenta opětovným vývojem se zaměřením na konstrukci, profil, směs a dezén. Hlavní cílový konflikt představuje snížení valivého odporu a zároveň zvýšení bezpečnosti. Konflikt mezi valivým odporem a handlingem může být ovlivněn díky konstrukci pneumatiky, zatímco směs může pomoci při konfliktu nízkého valivého odporu a krátké brzdné dráhy na mokrém povrchu.

Změna profilu pneumatiky umožňuje zlepšit kilometrový výkon a dezén může mít pozitivní vliv na brzdné vlastnosti na mokrém povrchu. Celkový součet všech těchto zlepšení pomáhá nové pneumatice dosáhnout mnohem lepší celkový výkon s dokonce ještě vyváženějšími jízdními vlastnostmi. Technici firmy Continental se proto zaměřili na všechny tyto oblasti s cílem splnit vysoké požadavky kladené na nové pneumatiky pro kompaktní vozidla i velké limuzíny.

Přínosy:

Optimalizovaný valivý odpor pro snížení spotřeby paliva. Vysoká bezpečnost při brzdění a krátká brzdná dráha na mokru. Vynikající handling na suché i mokré vozovce.

Alu kola, pneumatiky

Alu kola, pneumatiky

  • Doprava ČR je 150 Kč/kus
  • Ceny jsou uvedeny včetně DPH

Rychlý kontakt

Tel.: 777 617 357
e-mail: alu_kola@centrum.cz

Pošta

PPL

Tvorba webových stránek iD-SIGN, obchodní systém 4shopping, redakční systém 4site CMS.